Helgen

Länge sen sedan sist... I torsdag var vi som sagt hemma hos Helene i Karen och hade det väldans mysigt och trevligt! Åt mör Oxfilé (som för övrigt är billigare än kycklingfilé här)  och hembakta kanelbullar framför Sex And The City, sjukt lyckad kväll! På väg hem igen började det bokstavligen SPÖREGNA, åska och blixtra så när vi kom hem badade vi i regnet!

På fredagen åkte vi till Osteria för en sista utgång med Mr. Mikolka (Viktor). I vanliga fall tar det 10 minuter att åka dit, på grund av regnet tog det 3 TIMMAR + att vi fick gå 5 minuter i regnet. Det är så det fungerar i detta land. Vi stod bokstavligen stilla. Vi åkte från boardingen klockan 7, strax efter 10 var vi framme. Men sedan vart det skitroligt och bussresan hem var bland den roligaste någonsin, stod bland annat på huvudet med benen i taket...

På lördagen hade jag först och främst högskoleprovet från klockan 9.30-17.15, ett helvete. Fast jag gjorde det till ett spel och satt och gissade på alla frågor, var ju fasen jättesvårt. Orkade knappt läsa igenom alla texter. Har typ 10 rätt av 160 frågor. Efter 3 delprov var jag säker på EN fråga, ordet garva som Hanna lärde mig förra året, men såklart skulle delprov 1 inte räknas med.
På kvällen bestämde vi oss att åka till Spring Garden för att komma bort från internatet. Hanna påstod att det skulle vara bra efter tidigare erfarenheter, haha! Vi kom till en bling-bling Kina restaurang och vart placerade i ett vitt, kalt rum med 5 stolar och en strålkastare. Men vi hade trevligt ändå!
På söndagen ville vi testa något nytt så vi bestämde oss för att åka till Valley Arcade som är ett litet köpcentrum 10 minuter från skolan. Vi kom till ett tomt köpcentrum. Bokstavligen tomt. Inte en enda affär var öppen och allt höll på att byggas om. Så vi gick över vägen till en bensinstation där det fanns ett asnice ställe, typ Donken fast finare. Fanns 3 restaurangen som delade samma uteservering, det var i alla fall nice! Gick och tränade på Impala och sedan gick alla runt och hade depp-mode för att vänta tills klockan blev 10 då Viktor skulle åka, det var fett hemskt.
Nu ska jag snart spela tennis, feta-nice!
Naturkunskap i Mombasa

2011-10-31 | 12:42:50 | Kenya 2011/12 | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback