KFC

Blev hemma idag med men imorgon väntar skolan. Varit sjuk i två dagar för er som missat! 
Idag har jag faktiskt pluggat lite, har näääästan gjort klart ett arbete som ska vara inne om TVÅ veckor, historiskt. Sen har Janet från skolan varit hemma hos oss och lagat lasange, Faiza har nämligen en matlagningskurs med henne två dagar i veckan och det var gott. Annars har jag bara vilat hela dagen. Sov fram till HALV 12, fattar inte hur jag kunde det... 
Nu på kvällen åkte jag och Faiza faktiskt iväg till Junction och åt middag med Rosie och hennes barn Maya och Noel på KFC, goootti! 
Kan inte fatta att det är jullov om TVÅ VECKOR, dööör lite smått. Längtar.

 

2012-11-29 | 19:14:56 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Julklappstips

Ännu mer jul. Var nyss inne på youtube och hittade ett klipp från SOS-barnbyar och blev ganska fast, som vanligt. Kände att jag kunde tipsa om denna braiga julklapp, ett paket tomt på innehåll men fullt av meningIn och shoppa mina goda vänner. 
http://www.sos-barnbyar.se/butik/priv/Pages/promotion.aspx 
 
 

2012-11-28 | 16:26:23 | Kenya 2012/13 | 4 Kommentarer

juuulmys

Lyssnar på julmusik och försöker att inte titta ut genom fönstret för att uppnå största möjliga julkänsla, går helt okej faktiskt. På måndag ska min mentorsgrupp hem till Rosie och baka pepparkakor, lussebullar, julgodis, dricka glögg och lyssna på julmusik, längtar!
 

2012-11-28 | 16:11:00 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Regn, igen

Hörde att det regnade i Sverige? Kan trösta er med att det idag regnar i Kenya också... 
Bilder tagna från; Ellaikenya

2012-11-28 | 13:11:44 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Plugg

This is what i am doing, och kommer fortsätta med resten av kvällen... Biologiprov på onsdag, jättekul. Vad jag gjort mer än detta är tränat, mycket roligare dag har det icke varit!


2012-11-26 | 19:03:35 | Kenya | 3 Kommentarer

Topp

Helgen har varit lika topp som alltid. Igår var det som sagt event vilket var sjuuukt roligt. Jättemycket folk och allt var super! Lyckad kväll. 
Idag mötte jag upp Moa vid halv 12 och så åkte vi till skolan där jag, Moa och Maja bestämt oss för att åka till Village Market. Sanna, Greta och Ragnar var också med! Så vid 12 åkte vid med skolbussen dit. Village Market är för övrigt ett shopping-centre som ligger cirka 30 minuter med bil från skolan. 
Vi gick till ett café och satt på deras takterass och käka samt snackade, efteråt gick vi till en glassbar och sedan upp och kollade på biostället där dom även har en spelhall med bowling, biljard och en massa annat. Kikade även förbi minigolfbanan och vattenlandet och drog slutsatsen att vi inom kort skulle åka tillbaka! Blev sjukt taggad på vattenland, och minigolf och bowling. 
Nu ska jag kolla på film och imorgon är det måndag igen. Skönt att man börjar efter lunch och endast har två lektioner, då slippe rman i alla fall den värsta måndagsångesten... 
Från gårdagens event på Treehouse!

2012-11-25 | 18:07:06 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Ingen mobil, igen

Gårdagens påminnelse till mig själv: Lägg för tusan inte pengar och mobil i fickan. För nu har jag varken eller kvar...

Råkade bli lite rånad igår påväg till skolan. Satt i en fullpackad matatu och sen spårade mitt grannhärskap och snodde allt vad jag hade i mina fickor när jag skulle kliva av. Höll fast mig lite smått sådär men jag överlevde och upptäckte det inte förens äckel-matatun åkt iväg att både mobil och pengar var borta. I och för sig bara 1000 shilling vilket är ca 80 kronor men telefonen var en smärre förlust då jag köpte den för 2 veckor sedan... Men jag får väl se det som en läxa, inget liknande har hänt innan så det var väl bra att jag fick en tankeställare. Och så kan vi ju vara glada för att det inte utfördes på ett värre sätt. Bara lite fasthållning sådär men jag mår bra! Hade bara lite panik i självaste stunden eftersom jag inte kom låss, wehåå. 
Idag väntar event, gårdagen var för övrigt bra! Åkte ner till Kibera och lekte med barnen, åt kakor som vi köpt med för att fira deras skolavslutning. En del barn fick priser för resultat på prov etc. Godwin vann en skrivbok för bästa "städare" haha. Söta ungar! Här är en liten pöjk som vann 2 hela skrivböcker, 1a pris! http://instagram.com/p/SYB3wsCf_6/?ref=nf 

Sedan var det stress tillbaka till skolan, lunch och psykologiprov. Gick väl helt okej. Köttigt som tusan!!!!! 
Hej från ett soligt och varmt Kenya!

2012-11-24 | 09:22:05 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Internat på nytt

Juste, måste ju påpeka att jag i tisdags upplevde internatlivet på nytt, igen. Galet trevligt. Först var det träning efter skolan, middag och därefter 2 timmars mattestuga, classic inför prov... När man suttit två timmar och pluggat matte är kvällsfikan oerhört efterlängtad så jag och Maja gjorde varsin toast, "oboy" och sedan snick-snackar man med allt och alla. När jag beställt taxi skulle jag bara upp och hämta min väska men då råkade vi ju otuligt möta på Emil och Gustav som badade och sa att bastun var på. Jag som älskar bastu var inte sen på att nappa på idéen om en kvällsbastu. Sagt och gjort. Taxin avbokades och strax därefter blev det bastu och bad. MYYYYYYS!

Fina tider 
 

2012-11-22 | 19:55:00 | Kenya 2012/13 | 4 Kommentarer

Snart helg

Länge sedan sist men allt som hänt är princip plugg och träning, inte så värst intressant. Igår köttade jag träning fullt ut. Boxercise 1 timme (sjuuuukt jobbigt), Zumba 1 timme (fullt skak på rumpa och kropp) och sedan gick jag, Moa och Saga hem och därefter middag + matteplugg. 
Idag gick jag och Moa till skolan och efter skolan var det 1 timmes yoga (inte direkt min grej....) men sjukt bra styrka, och sedan gick vi hem. Snacka om att jag har träningsvärk nu, men skön sådan. Att gå hem i ganska snabb takt tar cirka 30 minuter så det är faktiskt braaa! När jag kom hem åt jag middag och jag och Faiza pratade om allt mellan himmel och jord eftersom att jag princip aldrig har tid med sådant!
Resten av kvällen har gått åt psykologiplugg då jag åter igen har prov imorgon. Matteprovet gick väl sådär om vi säger så, hoppas jag får G, nedrans svårt var det... 
Denna vecka har jag tusan haft tre prov och det blir inte bättre. Swahiliprov i måndags, matteprov idag och psykologiprov imorgon. Nästa vecka väntar hemtenta och Biologiprov. Tre veckor sedan lov, jag kan faktiskt hålla ut!

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska iväg för att möta Frida klockan 10 och sedan ska vi ner till Kibera för att vara med på alla barnens graduating inför lovet! Detta lov motsvarar vårat sommarlov så nu är princip alla kenyanska skolor lediga i över en månad och sedan börjar man i nya klasser. Vi tänkte köpa med saft och kakor så det blir lite fest av det hela. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte ännu, det pratades om Etiopisk mat, får se! 
Kram till er där hemma i kylan! liiiiiite avundsjuk är jag även om jag vet att jag skulle tröttna efter 1 timme om jag väl var hemma haha
 

2012-11-22 | 19:49:39 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Uptown Girl

Nu har Moa åkt hem för ett tag sen. Blev en mega-mys-filmkväll med en massa gott. Dock inte rätt film då Isak råkat ladda ner den utan text och varken jag eller Moa fattar danska så vi kollade på Uptown Girl istället! Smälte choklad, åt jordgubbar, gurka, dipp, chips och sen tände vi ett ljus så att vi kunde grilla marshmallows haha! Gott vare.
 

2012-11-19 | 21:17:00 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Jul

Julpyntade, fina, Junction ♥
Bilderna är tagna från Elin :)

2012-11-19 | 18:15:51 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Filmkväll

Gårdagen spenderades faktiskt på boardingen. Mötte upp Moa vid halv 4 någongång sedan drog vi till boardingen ohc blev kvar där fram till halv 10 någon gång på kvällen. Faktiskt riktigt mysigt att uppleva en internatkväll på nytt, kvällfika i bamba var självklart höjdpunkten!
Idag har jag gått till skolan, haft biologi och Swahiliprov (som kändes bra), friskis + svettis sen gick jag och Moa till yaya och handlade frukt, choklad, grösaker och dipp för vi ska ha filmkväll! Jag som princip aldrig på film har bett Isak ladda ner "en oväntad vänskap" som alla säger ska vara svinbra så Moa ska komma hem till mig så ska vi ha filmkväll! 
Juste, på väg till yaya från skolan träffade jag även på skolan gamle vakt Cristiano eller något liknande. Det var roligt värre att träffa på honom!!! Han blev nog glad, förvånad över att jag var tillbaka men kände igen mig det gjorde han i alla fall! 
Nu ska jag hoppa in i duschen, woop! 

2012-11-19 | 17:06:25 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

söndag

Igår gick jag, Maja, Frida, Frida, Johanna och Kalle på bio och såg Twilight filmen. Den sög. Kanske var för att jag inte sett dom andra men aaa, ingen Manda-film direkt... Men det var ändå mysigt. Efter bion fick jag skjuts hem och sedan gick jag princip och la mig så idag är jag utvilad vilket känns skönt.
Skulle egentligen följt med på julmarknad men orkade inte stressa så missade bussen och gjorde en omelett istället och nu har jag pluggat swahili! Mer har jag inte gjort. Har varit lite dåligt väder nu på förmiddagen fast det ser ut att klarna upp nu, så får se vad jag hittar på. 
Me and my omelett!

2012-11-18 | 11:40:27 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

tjoho

Vad har hänt sedan sist? Jo, musikcafé och matteplugg var det i torsdags. Mys med musikcafé! Då kommer en massa föräldrar till skolan och så uppträder alla barnen, fest. 
I fredags tog jag mig i kragen och gick på morgonens mattelektion som jag inte ens behöver gå på. HUR BRA? kände mig jäkligt duktig i alla fall. Efter 70 minuters lektion gick jag till Junction och mötte upp Frida och tillsammans gick vi och köpte Majsmjöl (UGALI) samt kakor och sedan åkte vi ner till Kibera och Florence skola. Tappade ju som sagt bort min mobil med alla nummer för någon vecka sen, inklusive hennes, så åter igen blev det en glaaaad överraskning med sång och dans när vi klev innanför plåtdörren! Delade ut lite kakor och "lekte" med barnen innan jag blev tvungen att åka tillbaka till skolan. Vi ska tillbaka nästa fredag igen för då har dom deras graduating så då skulle vi få vara med! 
Fick lite bråttom vid lunchen, kastade i mig mat sedan iväg på psykologilektion. Överlevde första fredagen, känns bra! Efteråt hängde vi bara runt på internatet innan vi gick till Junction och sen FIne Brezee där vi spenderade kvällen! 
Har glömt min mobilladdare hos Moa så måste till skolan för att låna någons då min mobil har nada batterias. Sedan ska jag träffa Anna tror jag och så får vi se vad det blir av dagen! 
Hej svejs 

2012-11-17 | 09:39:08 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Bones of Turkana

Här är lite klipp från filmen, om ni ville se alltså. 


2012-11-14 | 19:40:07 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

14 november

14 november och snart har till och med halva November gått, man blir ju rädd. 
Idag har jag inlett morgonen med ny kurs, psykologi, inte riktigt min grej om man säger så. I alla fall inte so far liksom. Kanske är det den där 1 timme och 40 minuterslektionerna på fredagseftermiddagen som ligger bakom det hela? Eller bara det att det känns så mycket enklare att BARA leva och inte analysera varför hela jäkla tiden, verkar bli så mycket jobbigare då. Jaget - detet - överjaget, jaha? 

I alla fall, hann träffa Frida en snabbis som kom till skolan för att låna böcker och därefter lökade jag med Maja. Vid 16.30 var det tidig middag för alla naturare. Eftersom att jag numera är halvnaturare på grund av min Biologi-kurs (haha) var jag inräknad. Vid 17.00 åkte vi iväg till Nairobi National Museum där det var "galapremiär" och mingel. Vi minglade. Och vi kollade på en film vid namn Bones of Turkana.
Tydligen en man vid namn Richard Leakey tillsammans med sin familj under lång tid letat människoskelett vid Lake Turkana i norra Kenya gjort en film av detta. Han var även den människa som fann skelettet av vår äldsta människa (?) apan Lucy (ganska ballt) och samma Ricard Leakey träffade jag även ikväll! samt såg hans dokumentär om när dom hittar en massa skelett av både människor och djur. Ganska intressant trots det att jag höll på att somna under filmend gång på grund av trötthet...

*Nu dog internet, älskar Kenya ibland. Jag som faktiskt chattade med Hanna och pluggade Swhaili, jaja. Får väl ta en kall dusch i mörkret istället, kolsvart vill jag medge.
Oj jävlar, nu hörs det pang pang utanför. Låter seriöst som dom skjuter varandra.
T.I.A  säger jag bara – This is Africa.
Hittade min pannlampa i mörkret, något ljus i alla fall.* 

WÄÄY, nu kom elen tillbaka och jag kan publicera mitt inlägg! Filmen var intressant som sagt, och det var en trevlig kväll. Hej svejs 


Me when the power is gone in Kenya...... 


2012-11-14 | 19:36:00 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Faizas födelsedag!

Idag är det Faizas födelsedag, 60 bast och hela köret! Väntas folk över och Faiza håller på att fritera Samosas!

2012-11-13 | 17:23:45 | Kenya 2012/13 | 3 Kommentarer

kenya

Fy tusan vad jag gillar detta land! 

2012-11-12 | 21:33:26 | Kenya 2012/13 | 3 Kommentarer

Bilder från Nakuru

Lite bilder från mobilen och Nakuru!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db45ddf2b37734000234.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db509606ee11ca754a92.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db5ce087c339170228c7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db79e087c3390d6022be.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db7f9606ee119b43a3bf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db9d9606ee119f1e48d6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0db9fe087c338e6cd47e5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1155477/images/2012/pic_50a0dba3e087c338f2778560.jpg" class="image">


2012-11-12 | 12:23:40 | Kenya | 0 Kommentarer

Studenten

Idag är det exakt TVÅHUNDRA dagar kvar tills studenten!!!!!! Det firar vi med att vara finklädda, upplysa alla andra om att dom har över ett år kvar tills deras tur och sedan blir det pangmiddag på Osteria och alla 3or får vara ute till 22.00, på en måndag! WÄÄÄÖYYYY!!! "vem vill vara tvåa nu, ingen, ingen!"


2012-11-12 | 12:14:21 | Kenya | 1 Kommentarer

Helg nr november

Helgen har gått lika fort som alltid. 
I fredags började jag, Moa och Anna med att åka ner till DownTown och helikopterplattan eftersom Anna var sjuk i torsdags. Vi köpte med oss lite picknick från Uchumi och sedan satt vi där uppe i solen och kollade ut över Nairobis alla skyskrapor, nästan lika bra som New York!
Efteråt gick vi runt och gjorde ingenting, princip. Sedan skulle vi ha mission hitta buss i Nairobis trafik när den är som bäst. Tog seriöst upp mot en timme utan resultat, det började bli mörkt så vi frågade helt enkelt en grabb om var bussarna startade. Han var asskön så honom chillade vi med hela resan hem som för övrigt nästan tog en timme... Vi gick till Nakumatt, Prestige, jag köpte nudlar sen åkte vi hem till Moa och chillade där hela kvällen. 
Igår, lördags, hängde jag på skolan tillsammans med lite folks innan jag, Frida och Maja fixade oss och sedan åkte till Yaya för att handla inför Moas birthday! Moa älskar popcorn så vi köpte sjuuukt mycket popcorn helt enkelt. Sen gick vi hem till henne för att förbereda allt (Moa var inte hemma utan i Lake Naivasha). Vi gjorde en lång popcorn-girlang (ascool), ställde fram chips, kladdkaka, ljus, musik med mera. Alla kom och när Moa klev innanför dörren sjöng vi och sen vare fest. Jätteroligt var det faktiskt!! Sedan var det event och fest på riktigt. Riktigt bra kväll! 
Idag började jag dagen med en dusch och sedan träffade jag en tjej vid namn Tamara som bott hos oss sen i torsdags men som jag träffade första gången IDAG... Ett tecken på att jag knappt aldrig är hemma haha! Nu har hon i och för sig åkt tillbaka till Kisumu där hon volontärarbetar men det var ju kul att hinna träffa henne i alla fall! Vid lunch drog jag och träffade Anna Brantish. Jag var sugen på potatis så vi gick till Art och åt potatis! Fett gott. Satt där i några timmar och snackade, myyyys. Sen gick jag tillbaka till internatet, käka lite mer, gick tillbaka till Junction där jag träffade Moa och Anna så följde jag med dom till Libanesen där dom käkade mat och nu är jag hemma i min säng. Åter igen en bra helg! 
Nu är det ny vecka med ny period vilket betyder att jag inte längre har Religionskunskap utan inleder det hela med Psykologi.... Tänk er, psykologi i 1 timme och 40 minuter varje fredagseftermiddag, döda mig. 

Hej då 

2012-11-11 | 20:16:11 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Grattis på Farsdag pappa, puss<3 ❤

2012-11-11 | 20:03:00 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Yo

Kom precis hem. Idag är jag pigg och glá, tror bara min kropp behövde lite extra sömn för sov seriöst i typ 48 timmar... Hur som har jag hängt med Moa idag. Planen var att vi skulle ner till Downtown och helikopterplattan men Anna blev sjuk så vi hängde på junction innan vi åkte hem till Moa där Anna var. Chillade där hela kvällen, Eva lagade supergod middag sedan bakade vi kladdkakor till på lördag då Moa fyller ååååår !!!!! Fett med fest. Det är event också så det blir perf, taggad till 1000! 
me och sjuklingen Annnaaaa, skön brud detdär! 

2012-11-08 | 21:19:20 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Alcatel nr 3

Precis varit och införskaffat mig en ny Alcatel (bästa telefonen ever) nr 3 för att vara exakt. Blev av med min för några dagar sen och när jag skulle köpa en ny i måndags hade dom inte min inne men nu fanns den, kunde för fanken inte köpa någon annan än min älskade alcis! 
HANNA den här är tusan cool, uppgraderat till 1000, den har till och med KAMERA!!! hur ballt? fett cool meny, lite större, gillar den verkligen! det fanns i och för sig en annan som var sjuuuuukt ball, måste nästan köpa den innan jag åker hem till Sverige, svinsnygg! men den kostade 7000 shilling, kände att jag inte har ekonomin så det fick bli denna för 220 kronor! 
 Fett lökig brud

2012-11-08 | 13:31:45 | Kenya 2012/13 | 3 Kommentarer

Åska

Just nu regnar det och åskar för fullt utanför fönstet, ganska mysigt med tanke på att jag legat inne hela dagen. Kände mig hängig igår så gick hem och sov efter skolan sedan skulle jag så klart trota mig själv och gå ut och äta Etiopiskt med Moa och Anna vilket resulterar i att jag är sjuk idag...
Hur som var det sjukt mysigt på den etipoiska restauranger. Vi satt som inne i ett litet träskjul med soffor och ett lågt bord sen beställde vi in en stor tallrik med massa olika röror på som man delade på. Det hela åt man med något vitt som smakade surt. Konstigt men ganska gott. Anna beställde in bröd och det var faktiskt godare att doppa baugett i dom olika rörorna än den där trasan... Hur som var det lätt prisvärt, 50 spänn för en tallrik för 3 pers! 
Idag har jag inte gjort något alls, kollat på två filmer och legat i sängen. Tänkte att jag slänger upp lite bilder från skolfotograferingen, kan ju bli intressant!
Alla i årskurs 3
Alla samhällare!
Hela skolan!

2012-11-07 | 13:49:00 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Regn

Nu är jag hemma från Nakuru och hej hopp vad regnperioden verkligen kommit på riktigt! Det bara öser ner till och från, galet.
Nakuru var bra, glömde kameran så har fotat men min iphone så bilder får ni sen! Vi kom fram vid lunchtid igår så då åt vi lunch innan vi skulle iväg och kolla på någon vulkan, fattade inte riktigt. Hur som kom vi inte ända fram för vägarna hade regnat bort, Hello Africa, så vi fick åka tillbaka till hotellet igen. Vid 6, eller kanske var 5 minns inte, åkte vi iväg igen för att se på en teater. Den mest konstigaste någonsin. Förstod hälften... Sjukt seriösa var dom i alla fall. När vi kom tillbaka tog jag och några till en promenad i byn som vårat hotell låg i. Lite random sådär men det var kul, snacka om att bli uttittade! vitingar kan inte ha varit en vanlig syn.... 
På kvällen var det utgång på ingång. Testade Nakurus uteliv på två olika klubbar, hade festligt kul men Nairobi slår nog Nakuru trots allt! 
Tidigt imorse var det frukost och sedan dags för safari. Lite fail, regnat så mycket så noshörningarna som kännetecknar Nakurus nationalpark hade förflyttat sig så vi såg typ bara 4 stycken. Sen en nedrans massa fåglar och sen det gamla vanliga, giraffen, zebran, impalan, gnuen och så buffeln, typ så. Men det var trevligt ändå. Tog  två timmar att bara ta sig in i parken för att tänka snabbt är inte kenyaners starkaste egenskap! sen åt vi snabb lunch och tillbaka till Nairobi. Satt i bil från 7.30 imorse till 17.00 på kvällen, minus 30 minuters lunch. 
När vi kom tillbaka till skolan bestämde sig jag, Moa och Anna för att gå hem, just på grund av att vi åkt så mycket bil. När vi var vid mig drog vi en spontanare och testade den nyöppnade restaurangen som ligger i hörnan vid mig, ett lokalställe med afrikans mat. Billigt var det. Hamburgare + pommes för 20 spänn jämfört med Arts för 65! Inte för att vi testade den, antar att Art har aningen högre standard på sina burgare men ändå. Får bli nya haket! Vi beställde varsin samosa, snackade lite med folket innan vi drog hem och nu ligger jag i min säng. Ska äta lite soppa sen tänker jag duscha, plugga och sova! 
Imorgon ska jag faktiskt träffa Frida Höjvall som kom hit i lördags, ska bli kul! Svejs på ett tag

2012-11-04 | 17:59:42 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Torsdag jao

Gårdagen var en bra dag. efter skolan gick jag, tinii, Moa och Anna till junction och Planet Yoghurt! Efter tog vi en sväng förbi massaj-marknaden innan jag gick till skolan, bytte om och sen sprang/gick jag hem! Väl hemma åt jag lite middag sen drog jag, Moa och anna en spontanare och drog till Casablanca och hängde där innan vi gick hem till Moa och baka kladdkaka och drack te, mys


2012-11-03 | 06:14:23 | Kenya | 2 Kommentarer

-

Off to Nakuru för lite safari! Hemma imorgonkväll, hade'


2012-11-03 | 06:14:06 | Kenya | 1 Kommentarer