Topp

Helgen har varit lika topp som alltid. Igår var det som sagt event vilket var sjuuukt roligt. Jättemycket folk och allt var super! Lyckad kväll. 
Idag mötte jag upp Moa vid halv 12 och så åkte vi till skolan där jag, Moa och Maja bestämt oss för att åka till Village Market. Sanna, Greta och Ragnar var också med! Så vid 12 åkte vid med skolbussen dit. Village Market är för övrigt ett shopping-centre som ligger cirka 30 minuter med bil från skolan. 
Vi gick till ett café och satt på deras takterass och käka samt snackade, efteråt gick vi till en glassbar och sedan upp och kollade på biostället där dom även har en spelhall med bowling, biljard och en massa annat. Kikade även förbi minigolfbanan och vattenlandet och drog slutsatsen att vi inom kort skulle åka tillbaka! Blev sjukt taggad på vattenland, och minigolf och bowling. 
Nu ska jag kolla på film och imorgon är det måndag igen. Skönt att man börjar efter lunch och endast har två lektioner, då slippe rman i alla fall den värsta måndagsångesten... 
Från gårdagens event på Treehouse!

2012-11-25 | 18:07:06 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anne-Sofie

Älskade unge var rädd om Dig.

2012-11-26 // 11:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback