Helg

Helgen har varit en bra helg som så många andra! Fredagen spenderades med Anna och Hanna på bästa sushi-restaurangen ever, vi beställde in 51 bitar, inga kommentarer.... Men gott vare! Innan det blev det chill på junction men los klasskambratos!
Lördagen var fullspäckad den med. Jag och Hanna åkte hem till mig, packade badkläder och sedan vidare till yaya där vi mötte Moa. Handlade baugette och creme cheese och därefter åkte vi till FN där vi skulle möta Maria och gänget för att ha sports-day.. Alla FN människor har ett område med pool, gym, tennisbanor etc. Blev dock inte mycket till sport då dom var så himla sena så jag Moa och Hanna spenderade dagen vid poolen istället, spelade lite fotboll men slutade med att jag körde in bollen i buskarna och då var det slut på det roliga.... Efter gick vi till Village Market för att handla mat till BBQ:n vi skulle till! Maria och Moyester kom och hämtade oss och vi åkte vidare till ett feting hus där en massa folks var. Träffade en massa svenskar. Grillade lite innan vi åkte vidare till ett annat hus där det var live-band i trädgården och en massa folk även där! Riktigt roligt var det faktiskt. Därefter blev det utgång till Treehouse och Westlands, mer än en lyckad dag och kväll.
Idag har spenderats i Uhuru park, vi låg och chillade i skuggan under ett träd och hade det mys. Dock ingen trampbåt denna gång... Men det var fest ändå. Efter gick jag och Hanna hem till mig och chillade här, vi skulle kolla på film men min dator vill inte fungera, lite smått panik på den fronten! Får ta med den till en Apple butik och kolla va tusan som är fel, håller inte. Nu blir det film på iphonen istället, tjo


2013-01-27 | 18:51:11 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

Härligt höra lite från er och livet verkar gå bra. Ha det fortsatt bra flickor. Kramar mormor

2013-01-27 // 19:45:32
» Mamma

Låter som ni haft en skön och fullspäckad helg som vanligt. Fest fest.....FN människor kan ju vara bra knyt kontakter för framtida bruk. ;)
Datorn måste du kolla upp det är ju viktigt....hör av dig om jag kan hjälpa dig med något härifrån.
Kram från Mamma och hälsa Hanna

2013-01-28 // 12:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback