Nyduschad

Detta inlägg skulle ju självklart innehålla en lång text som jag skrev men den försvann igår, orkar inte... Får dra hela storyn igen som började i onsdags med plugg på Art (väldigt effektivt denna gången faktiskt). Efter ett tag kom Moa och hennes nya kompis Anna dit så jag och Sanna hängde lite med dom innan vi tog bussen hem och då blev det mer plugg...
Igår slutade jag vid två så då satte jag mig vid poolen för att plugga lite till. Efter ett tag kom Moa och frågade fall jag skulle med till Kibera vilket faktiskt kändes behövligt då jag inte varit där sedan jag kom tillbaka. Sagt och gjort. Gick och hämtade Maja sedan åkte  vi 4 ner till Power Women Group (en organisation för HIV/aids-smittade kvinnor) hälsade på dom innan vi började knalla mot "min" skola som jag hängde en del på förra året. Jag hade varken förvarnat att jag skulle komma eller att jag var tillbaka i Kenya så det blev en chansning om dom fortfarande var kvar på samma ställe. Men det var dom. När jag öppnade dörren och klev in frös "läraren jag inte minns namnet på" till och sedan lös hon upp och sprang fram och kramade om mig, härlig känsla! Hon blev helt förvånad och det var verkligen roligare än förväntat. Tillochmed barnen kom ihåg mig och gud vad många av dom blivit stora och vuxit! Lille Godwin, en av mina favoriter, hade blivit jättelång! Efter ett tag kom både Florence och Monica dit och då blev det kärt kramkalas åter igen. Faktiskt väldigt kul att träffa dom alla igen även om alla barnen inte var där just då... 
När vi hängt där ett tag gick vi till en annan skola men där hade dom redan hunnit sluta så det var bara fyra små barn kvar. När vi sedan gick tillbaka till PWG plåtskjul där taxin skulle hämta oss kom fem av eleverna från Florence skola och ville prata lite, hålla hande och hänga, myssss-ungar! 
Därefter åkte jag hem, duschade, tvättade och vid halv 8 kom Anna och Clara och hämtade mig, sen åkte vi och hämtade Christoffer innan vi begav oss mot Zen Garden, Nairobis absoult bästa SUSHI-ställe! Så sjuuuuukt gott var det. Vi beställde två stora sushi-platters med 29 bitar styck på som vi delade på + misosoppa. RIKTIGT MYSIG OCH GOOOD KVÄLL! Kom hem strax innan halv 12 någongång.
Idag vet jag inte riktigt vad som står på aktivitetslistan, bör träna! Imorgon väntar hur som vårat första STUDENTMÖTE som går av stapeln på ART, givet! Så taggad på studenten att jag smått dör. 

2012-10-31 | 17:09:00 | Kenya | 1 Kommentarer

Mina betyg...

Jag undrar hur många länder detta kuvert passerat. Detta är nämligen mina betyg från förra året som jag aldrig fick... Men nu har jag fått dom! Efter att dom levererats till Sverige, kört en vända där och sedan returnerats till Kenya igen. Det roliga är att dom returnerades den 29e JUNI, idag är det den 29e oktober... Kenyanas work fast, fast! 

Nu sitter jag och pluggar, har tråkigt så jag äter torkade annanaser för tillfället, vad gör ni?
JUSTE, fick VG+ på mitt Biologi prov som jag knappt pluggade till, hade ju som sagt pluggat till fel saker på måndagen så hade endast en kväll på mig att plugga. Gissa om jag blev chockad på resultatet? Lika chockad som lärare Pär blev faktiskt, ha ha...... 

2012-10-29 | 19:59:00 | Kenya 2012/13 | 5 Kommentarer

Twitter

Fixade nyss Twitter, fattar naaaada! Mandastenqvist it is.

2012-10-28 | 20:58:00 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Akon

Gårdagen och Akon var riktigt rolig. Vet egentligen inte vad som hände, kvällen var galet lång men roligt var det, fick dock inte träffa Akon men men... Skulle egentligen kunna lägga ut lite bilder och låta bilderna tala för sig själv men alltid lite roligt med text! Kvällen började hur som hemma hos Moa där vi lagade pasta/pesto och gjorde drinkar sedan satt vi uppe på hennes takterass och taggade innan vi åkte och mötte upp resten av skolan. Hängde local bar (bästa) och vid halv 10 någongång tog jag, Moa och Elvira en taxi till Carnivore, en resa i klass! 
När vi kom fram började det SPÖREGNA vilket det fortsatte med heeeeela kvällen, hade lera upp till knäna och mina vita converse är knappast längre vita. Genomblöt var jag också. Akon var typ 1 timme sen också men det var kul i alla fall. På nått vänster som jag inte riktigt har någonaning om kom jag i min ensamhet in i VIPen och hängde resten av kvällen där med mig själv och Camp Mulla, feting fest! Något annat som borde skrivas i i alla fall årsboken är att svenska skolan fick vara ute till efter klockan TVÅ! vad tusan hände där? LYCKAD KVÄLL är allt jag kan säga sen låter jag bilderna tala för sig själva...
HAHA några av dom jag hängde med i min ensamhet.... Trevligt värre

2012-10-28 | 20:07:56 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

-

Fridas Birthday! mys.

2012-10-27 | 11:06:41 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

hej hej sommar

Igår var en oklar dag. Gjorde väldigt mycket samtidigt som jag inte gjorde någonting. Däremot gjorde jag något som jag fortfarande är väldigt arg över, jag sumpade chansen att få TRÄFFA AKON in real life..... Riz, en kompis, ringde mig ett antal gånger på morgonen men orkade inte svara dels för att jag trodde det handlade om biljetter samt låg jag och sov. Får sedan reda på att han försökt ringa mig för att jag skulle få följa med honom och träffa Akon, BRA MANDA! Blev så sjukt arg när jag fick reda på att det var därför, är fortfarande arg för den delen men ska bannemig träffa honom ikväll!!! Var ute igår med bland annat någon grabb från en känd grupp/band whatever, här nere (Camp Mulla för den som vill googla) och han lovade mig att han skulle fixa så jag fick träffa Akon och nu har han sagt det så då får han tusan se till att det sker! 
Aja, färdigsnackat om det. Eller nej, lyssnar på Akon och taggar galet till ikväll för tillfället! Akon som är den enda musiken som gått på repeat den senaste veckan för mig och resterande halva internatet, typ.... Men det är kul! 
Hur som, igår drog jag som sagt till skolan och åt köttbullar. Sen åkte jag, Maja, Elvira och Moa till Yaya och hängde där ett tag, Moa hade hittat en assoft restaurang så vi häne upper på deras takterass! Efter åkte vi tillbaka till skolan för vi skulle se boysens fotbollsmatch på Impala. Dock bangade alla så det blev walk over och endast en träningsmatch. Lökade där ett tag innan vi gick över till Impala i alla fall där det var event eller Octoberfest, mindre kul för det var för dyrt för oss att gå in haha. Åt BBQ på skolan innan vi åkte till Junction och sen Long Bar! Rolig kväll blev det hur som. 
Idag sitter princip alla och gör högskoleprovet så jag hade tänkt försöka göra lite nytta och kanske plugga (!) innan jag måste till skolan för att hämta biljetter och mina grejor... Har tvättat, något bra! Sen blir det förmodligen en sväng till Moa och sen Bistron innan vi drar till Carnivore och lö Akon som det tjatats om en jädrans massa. 
Ha det bra folket.
Camp Mulla bror
 
 

2012-10-27 | 11:05:26 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

SOOOOL

Hade en supermysig kväll igår med Moa och Elvira. Först åt vi libanesisk mat, ingen av oss hade tidigare varit på den restaurangen eller ätit libanesiskt så det blev en chansing från menyn, mycket gott visade det sig!
Efter att vi ätit klart och suttit där ett tag gick vi till Casablanca och satt utomhus i deras soff/sängar dom har och snackade om allt möjligt och chillade fram till halv 11 någongång då vi åkte hem. Riktigt trevligt. Nu ska jag snart rulla iväg mot skolan trots att jag är ledig... Serveras tydligen köttbullar till lunch vilket inte får missas. 
Hoppas ni har det lika bra som jag i snöiga (?!!!!) Sverige,  (Här skiner sooolen) 

2012-10-26 | 10:39:43 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Onsdag

Nu är förmodligen mamma och Emma framme i New York! Aningen avundsjuk även om jag inte ska klaga, har det bra här! Hade prov idag, gick bra för att ha pluggat på fel saker i måndags så hade bara gårdagen på mig att plugga.... Typiskt mig. Men svarade på allt så det gick över förväntan må jag säga! 
Imorgon ska jag ut och äta med Moa och hennes kompis Elvira från Sverige, trevligt, trevligt! Annars har jag inga större planer. Jag och Maja pratade om Kibera på fredag, får se hur det blir! 
This is the new thing! eller?

2012-10-24 | 19:01:08 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Art

Sitter på art med Maja och bara hänger, sådant gillar jag oerhört!


2012-10-24 | 15:31:20 | Kenya | 1 Kommentarer

Akon

Hur fett är det inte att självaste AKON kommer till käre Kenya?! GALET.
Live konsert på lördag med andra ord, kommer bli hur fett som helst!! Om Svenska skolan till och med låter oss gå, då är det bannemej stort!
 

2012-10-22 | 20:05:43 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Hemma

Äntligen vill bloggen samarbeta med mig! Detta skulle ju då publicerats igår menmen... Många bilder men hoppas det uppskattas för det tog tid vill jag lova! 

Hemma från kusten aningen brunare, lite mer utvilad men dock med en förskylning värre än nån annan, i alla fall nästan... Har hur som haft en grym vecka med skola, sol och bad. Veckan började som sagt med en 24 timmars resa, ganska segt. Vi avslutade det hela med en rolig utgång i Malindi som dagen efter böts av med snorkeltur! 
Hotellet vi bodde på, riktigt härligt!
Måndagen och tisdagen bestod av skoldag, inte så värst jobbigt om jag ska vara ärligt. Ibland glömmer man bort hur galet bra vi har det är i Kenny-land. Hur som, måndagens skoldag bestod av en tripp in till Mombasa town. Inte så värst spännande då jag gjorde allt förra året men som sagt, hellre detta en att sitta i en skolbänk i oerhört torra Sverige. 
 
Welcome to Kenya...
Något som däremot var nytt för i år var hur vi åt vår lunch. På infon stod det Swahili dishes så vid lunchtid åkte vi iväg till något som jag tror kallades för Green light/house något liknande. När vi kom fram fick alla tvätta sina händer sedan klättrade man upp på ett stort fett betonggolv, 1.5 meter över marken enklast förklarat. Sittandes på matter blev man sedan tilldelat ett stort fat som man delade cirka fem personer, ätandes med händerna. Annorlunda men både gott och roligt att testa något nytt. Precis vid havet var det också så det var mycket trevland och rolig sak. Efter maten åkte vi tillbaka till Forth Jesus och gick guidad tur i "The old town", mycket mysig liten stad. Köpte en ny Kikoy för er som vill veta, gillar den redan. 
Denna man må vara den äckligaste och konstigaste någonsin. Han följde efter oss vart vi än gick, dök upp bakom hus, bilar, väggar, vet inte allt. Blev tvungen och "smygfota" honom, tittar här åt ett annat håll och har kameran i knät men han lyckas poosa hyffsat bra! 
Tisdagen löpte på med Kenyansk historia och diskussion i smågrupp, letade fiskar i vattnet och sedan ett besök med naturarna till en sköldpaddefarm, dock utan sköldpattor. Riktigt märkligt. Vi fick i alla fall en föreläsning om sköldpaddor på cirka 10 minuter men några paddor fick vi då inte skåda... 
Onsdagen bestod av båttur till något place vid namn Mida Greek (tror jag), förstod inte riktigt poängen mer än att det var nice att åka båt vilket vi gjorde i en evighet. När vi äntligen kom fram till vårat mål fanns där princip inget att se. Vi följde med några random personer upp i en by där vi hälsade på olika folk på två olika ställen men mer än så var det inte. Galet oklart men det var trevligt ändå. Efter besöket på kanske en halvtimme åkte vi tillbaka igen där lunch väntade.
En liten flicka i byn som var påväg hem från skolan.
Denne glade man ska jag tydligen gifta mig med. Han påstod att när jag har slutat skolan ska jag flytta till deras by och sedan gifta mig med honom. Tackade vänligt nej men smakade istället det dom dricker på bilderna vilket är deras lokala öl gjord på kokosnöt. Smakade princip som kokosnöt utblandat med sprite som hade jäst, helt OK.
Det var de ansträngande jag orkat med denna vecka. Resterande tid har endast bestått av sol, bad och värme. Strandpromenader. Har även lyckats hänga på två olika local bars som vi blivit guidade till. Chillat med random människor. Smakat den lokala drycken Palmwine som må vara det mest fruktansvärdaste jag någonsin smakat, eller luktat på för den delen. Helt ärligt smakade det som vatten från en lerpöl blandat med död kattsaft. Går inte att beskriva, skjukligt äckligt hur som. Dr Bfana Bfana som vi hängde med på local baren var även han som köpte palmwinet, vi fick en liter för 15 kronor, inte värt någonstans. Dock lite roligt att testa på deras lokala dryck. Dr Bfana Bfana (fråga mig inte varför han hette så....) tycke hur som om vinet och sa att det var deras kultur att dricka det. 
 
I Kenya är det inget ovanligt att se kille + kille hålla hand, observera att homosexualitet är förbjudet... 
 
Lördagmorgon bestod av tidig uppstigning, frukost 5.30 och avfärd 06.00. Mitt rum råkade försova sig men det gjorde inget för bussen var ändå försenad en timme, inte förvånad någonstans... När vi väl kom iväg hade vi bara en 12 timmars bussresa framför oss vilket gick över förväntan i och för sig. Sov princip från det att vi lämnade Watamu tills det att vi rullade in genom skolans gate. Känndes faktiskt ganska skönt att komma hem till Nairobi, saknade det en aning på något konstigt vis. Kanske för att jag vet att jag om två månader befinner mig på kusten åter igen men då på älskade DIANI! saknade det faktiskt när vi var där nere, kändes inte 100 rätt. Gårkvällen bestod av ett besök till Art, ingen förvåning men det var mys, till och med saknat Artan trots det att jag hänger där alldeles för mycket...
Nää, nu ska jag uppdatera mig på internetfronten innan jag ska släcka lampan för natten. 
Har haft ett superlov och imorgon väntar skolan, inget att se framemot. Men jag håller ut. Två månader sen LOV igen, längtar så att jag håller på att spricka. 
Även om jag har sjuuukt mycket bilder i detta inlägg kunde vissa inte läggas upp, fattar inte problemet. 

2012-10-22 | 17:14:44 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Hemma


2012-10-22 | 10:18:29 | Kenya | 3 Kommentarer

Oct. 17, 2012

Tänkte bara meddela att jag har det underbart! Solar, badar och njuter av livet! Idag har jag åkt båt för er som vill veta. Bara två dagar kvar av chill, att tiden alltid ska gå så fort när man har kul... Tänkte lägga ut lite bilder jag tagit på mobilen från de senaste dagarna tillägnat pappa eftersom han är så otekniskt........ Puss


2012-10-17 | 20:43:51 | Kenya | 3 Kommentarer

One day left

Idag har jag och Maja sovit i sofforna ute på verandan i Zebra på håltimmen och efter skolan gått till Junction. Men då följde även Frida och Emil med. Vi handlade massa mat (godis) till det 15-timmars långa tåget imorgon, kommer bli fett. Faktiskt lite taggad på att löka tåg. Av någon anledning saknar jag allt lökande har jag upptäckt, löka i mitt rum, löka zebra, löka mt. Kenya, löka bussresor, löka tåg. Kallades ju dock lökdolf så det blir la gött att få leva upp till det på riktigt imorgon och den kommande natten. Bästa kupégänget också, jag, Maja, Frida och Elin!! fest. Här är deras bloggar om ni vill läsa, appråpå ingenting.
www.lillaafrika.blogg.se
www.enmaja.blogg.se
www.kenyakid.blogg.se
Sen då, gick till skolan igen och hämtade min väska sen tog jag bussen hem och nu har jag panik över att jag måste ta tag i mig själv och börja skriva min oerhört tråkiga uppsats i historian som ska vara inne 00.00, sen måste jag ju packa också! Men det hinner jag imorgon. Hörde rykten om att Mutuku ska komma hem till oss och städa lite imorgon, fett roligt om han kommer. En riktig bror-rafiki det där! Okej nu vet jag inte ens vad jag snackar om, gör allt för att undvika pluggandet....

Linneas och Amandas hyllning till Mutuku förra året på boardingavslutningen, poppis på skolan! 

2012-10-11 | 17:12:00 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Toy

Idag har jag varit på Toy vilket var allt för roligt och allt för länge sedan sist. Köpte 3 klänningar, en byxdress och 2 toppar för sisådär 100 kronor! Juste, köpte även en till klänning som råkade vara BIG MAMA x1000 men det gör inget för den kostade bara 70 öre! Träffade även min rafiki (kompis) i partyståndet och det var roligt, hon hade saknat mig... Sen råkade klockan bli mycket så fick ta en taxi hem efter halva vägen, han var bror, fick nummer och hela köret! Alltid bra i nödfall. Nu sitter jag och väntar på att PO och Stefan (deras kompis från Sverige) ska komma hem och då ska vi ut och käka tror jag, trevlans! Faiza har nämligen tantkväll så jag har blivit instängd på rummet och får inte vara med, inte lika roligt. Aja, kanske ska ta och göra lite nytta så som plugg....... Tre dagar till kusten, crazy-bananas! 
Av någon obegriplig anledning saknar jag Mt. Kenya fasligt mycket. Saknar att sova i tält och gå i ball natur på dagarna, vara smutsig och tro att man är fräsch, äta äcklig mat och uträtta(...) sina behov till skogs. Känna att man fryser en aning och nå en topp! Nää, jag saknar det. I alla fall lite. 

2012-10-10 | 18:10:48 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Tisdag, igen

Idag har varit en helt vanlig dag med tidig uppstigning, skola och därefter träning! Nu har jag precis duschat och antar att jag snart borde äta lite middag innan jag sätter igång med pluggandet... imorgon hoppas jag på att hinna förbi Toy och köpa lite klänningar i bra längd inför Watamu! Vi åker redan på fredag, var tar tiden vägen? Hinner inte med någonstans...


2012-10-09 | 17:58:52 | Kenya | 2 Kommentarer

Mormor Eva-britt fyller år!

Grattis på födelsedagen bästaste mormor!
Har inga pengar på mobilen så det får bli ett grattis här istället, puss och kram!
 
 
 

2012-10-08 | 19:59:40 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Helgen

Lördagen slutade konstigt nog riktigt bra. Gick först till skolan och sen hem till Christoffer där vi käkade nudlar och efter någon timme åkte jag till Junction där jag mötte Anna och Moa! Vi gick till Art där resterande svenska skolan var och åt middag. Sen drog vi till en local bar precis vid junction och softade där, älskar local bars, musiken är to die for! Vid halv 11 var skolan tvungna att åka tillbaka till internatet så jag och Moa hängde kvar en stund. Precis när vi tänkt gå kommer det in cirka 15 sjungandes och dansandes kenyaner som slår sig ner runt mig och Moa, drar upp oss på dansgolver och förklarar att Kevin minsann fyller 32 (?) år. Vi blev bjudna på tårta, eller bjudna och bjudna, rättare sagt itvingade tårta, vi sjöng happy birthday och dansade tills det att jag princip badade i svett! så himla roligt. Vi fick lektion i rumpskakning, gick sådär... Men kul hade vi ändå! Så lördagskvällen spenderades helt enkelt dansandes på en local bar med 15 nyfunna vänner! härligt, härligt. Bara sånt som händer här! 

Gårdagen var även den en klass i sig, Fridas 18årsdag! Tror jag höll på att dona och fixa från halv ett på dagen till 11 på kvällen, men värt det som bara den! För det första var det som en överraskningsfest då alla under dagens gång samt någon dag innan börjat säga bortförklaringar om att dom inte kunde följa med ut och äta på grund av en massa anledningar så som sjukdom, plugg, trött etcetra. Det Frida inte visste var att jag tillsammans med Elin och Isak varit och handlat allt man inte brukar få i Kenya så som ostar, oliver, kex, salami, parma, en masssssa småplock helt enkelt. Sen åkte jag och Isak hem till Moa där vi började laga mat. Pastasallad, kladdkakor, meloner, jordgubbar, chips, arts olivbröd, nötter, vi sockrade glas och jag vet inte allt. Därefter dukade vi upp allt på Moas takterass, tände massa, ljus, gjorde "ljuspåsar", tände eld, satte på musik och vid sex kom de andra från skolan dit. Frida visste fortfarande ingenting utan hade under tiden blivit "kidnappad" av Maja, Elin, Olivia och Emil med plastbåsar på huvudet, de band fast Frida, satte ögonbindel och hörlurar på henne och sedan baxade dom in henne i en taxi och vid varje fartgupp var hon tvungen att shotta. Hon anade fortfarande ingenting. Utanför Moa blir hon utdragen av Isak som skriker åt henne att gå snabbare uppför de 8 trapporna som leder upp till Moa, "snabbare, snabbare sa jag". Sedan ställer dom höjdrädde Frida på det översta trappsteget och säger åt henne att hoppa, hon får panik. Sedan kommer hon ut och då tar dom av hennes ögonbindel och där står alla 19 personer och sjunger på en takterass, i solnedgången, i Nairobi! Hon blev superglad och kvällen blev bara bättre och bättre med god mat, bra sällskap, musik och dans. En riktigt lyckad kväll och dag med andra ord. 
Bilderna har jag tagit från Hannas blogg mihihi
Livet är allt jäkla bra ibland och om fem dagar åker jag till kusten, tack Kenya för att du gör vardagen så mycket roligare än vad Sverige skulle gjort det!

2012-10-08 | 19:13:15 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer

Sunny day

Kvällen hemma hos Ella var nog den mest godaste på länge, och jag är helt kär i hennes hus. Har tillochmed skakat hand på att jag någon gång i mitt liv ska bo där!! Helt sjukt fin lägenhet. Blev helt till mig och då ska vi inte tala om när vi kom upp på övervåningen och en ENORM takterass öppnade sig. Så sjukt jäkla galet fint var det. Och det blev ju ganska mycket bättre när man satt uppe på takterassen i solnedgången och åt hemmagjort tacos. Himmelriket. Sedan kom efterrätten, svensk sommartårta med grädde, marräng och jordgubbar, kunde inte bli mer legendariskt!  
Igår var jag ledig från skolan så satte på mig träningskläder och sprang/gick till skolan sedan hade jag en timmes kött-tennis i solen och därefter var jag död. Åkte hem och duschade, chillade ett tag och sen åkte jag till Junction och träffade Sanna och Olivia. Efter ett tag gick vi tillbaka till skolan och åt middag, köttbullar med sylt, brunsås och potatis, sjukt gott!!!!! 
Nu sitter jag i soffan och Rosie är här med Noel och Maja. Vad som händer idag är oklart, jag vill till Westgate och hänga, titta på bio och käka mat, några ska till vattenlandet så kanske hänger på där. Får se!
Ha det bra i Svedala, här skiner solen och det är varmt som bara den! 

2012-10-06 | 10:50:44 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

trött var bara förnamnet

Fick skjuts av skolbussen hem idag, lyx. Skulle egentligen behövt springa hem men är sjukt trött så jag kände att om jag hade sprungit hade jag stupat av att jag somna så bangade det. Nu ligger jag istället i sängen och äter choklad så mamma skickat ner, hehe! Lycka varje gång jag får paket men eeeeegentligen behöver ni inte skicka så mycket godis för då äter jag bara upp det och jag ska ju banta..... Men idag tröstar jag mig själv eftersom alla ni andra säkert gluffsar i er kanelbullar men den tillgången finns inte direkt här i Kenny-land. Dom har fortfarande inte kommit på den goda idéen att baka kanelbullar. Hur som, njut av kanelbullen så ska jag tagga om till taco-kväll hos Ella, ska bli nedrans gott!

2012-10-04 | 16:13:00 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

history class med månsan som inte är här

Sitter just nu på historian och ska skriva om Maumau upproret men det är inte så värst intressant för tillfället tycker jag! Har gått och blivit förkyld också så snoret rinner för fulla muggar, inte bra! Snart har jag håltimme och sen matte och sen engelska och då ska vi kolla klart på filmen som vi inte hann göra igår, myyyyys! Herrååå!
Pluggar och dricker CHAI ♥ bästa ever! 

2012-10-04 | 09:26:20 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

Almis

Grattis i efterskott Alma 

2012-10-03 | 21:37:35 | Kenya 2012/13 | 0 Kommentarer

Long time

Skamsligt lång tid sedan sist men jag har verkligen inte haft ork eller tid. 
Men vad har hänt i mitt liv sedan sist? Jo... I fredags drog jag, Tinii, Anna och Isabelle till Karen och grillade med några kompisar där. Jätteroligt! Drog sedan till Art och mötte upp skolan sen hade jag en av de mest konstigaste och roligaste kvällarna hittils. 
lördagen tog jag och Sanna bussen till DownTown. Åt fruktsallas och chillade galet i en random-park under ett träd. Riktigt trevligt. Därefter åt jag BBQ på skolan innan jag gick hem till Anna dit några fler från skolan kom efter ett tag. Vi lyssnade på musik och taggade inför en utgång på Gallileo! 
Söndagen bestod av djurbarnhem. Vette tusan om du kan kalla det barnhem, var ett minimalt zoo... Inte riktigt värt att se djur gå instängda i burar när man sett dom gå fri i Masai Mara, lite fel sådär! Vi fick hur som mata giraffen, buffeln och aporna. En apa käkade även mandlar från mitt hår, kändes skönt!
I måndags gick jag i skolan, big surprise (!) och efteråt kollade vi på killarnas fotbollsmatch på Impala som slutade i förlust, sämst. Efter gick jag och Moa hem och jag spenderade kvällen med ögonen i religionsboken för att plugga in alldeles för många sidor till provet vi hade igår! 
Gårdagen - tisdagen - bestod för övrigt av volleyboll och sedan en springtur hem och därefter mer plugg. Trodde religionsuppsatsen var tills idag men så var visst inte fallet. Så ja, skrev en uppsats på 2.5 timme också men den kom in i tid. Bra var den säkert också!
Idag gick jag och CC till junction efter skolan, mötte upp Anna och sedan köpte vi present till Ella som fyller år imorgon, gick in och ut på Art, köpte blommor innan vi gick tillbaka till internatet och åt middag. Vid 8 var det obligatorisk filmtittande i Giraff med Zanna! 55 stycken som låg som packade sillar på golvet och kollade på Den vita massajen, himla mysigt! Fick tillbaka lite internatkänsla om man säger såååå! Sen fick jag skjuts hem av Zanna, tog en dusch och nu ligger jag här utan plugg. Befriande känsla!
Imorgon väntar taco-kväll hemma hos Ella och sedan är det äntligen fredag, igen! Tiden går skrämmande fort, nästa vecka åker vi till Mombasa, snart är det tusan jul, vad hände? 

Får självklart INTE glömma bort veckans nästan mest händelsrikaste händelse. Hanna min fine vän har gått och blivit 18 bast och Alma bästaste lillsyrr har fyllt 6! 
STORT JÄKLA GRATTIS TILL ER!
 

2012-10-03 | 21:36:26 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer

stress

Jag lever, har bara inte tid med bloggen men det kommer! 

2012-10-02 | 08:35:43 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer