Hell's Gate


För det första ska jag bara inleda med och säga att bilderna i det förra inlägget är tagna från Majas blogg, hade länkat den men de råkade av någon obegriplig anledning inte komma med.... 
 

Hur som! Idag har jag gått i skolan, nähä? Jo men sant faktiskt, och det var deppigt. Hade biologi också, det var sjukt deppigt. Sen slutade jag skolan och då gick jag och två andra till Junction och Nakumatt där vi handlade lite smått och gott inför morgon dagen. I morgon åker vi nämligen iväg på teambuildning till Hell's Gate där vi stannar i två dygn. Ska sova i tält utan toalett, el och vatten. Känns som om det kommer bli en Mt. Kenya i repris fast av varmare slag. När jag tänker efter kan det bli ganska bra. Vi ska i alla fall cykla mountain bike, bergsklättra och gå i raviner, typ. Lämnar hemmet 07.15 imorgonbitti och kommer inte hem förens lördag kväll så detta lär bli sista inlägget på några dagar men när jag åter är tillbaka lovar jag att en rad bilder väntar!

Tillbaka till skolan, när vi kom hem från Junction spelade en massa folk fotboll och jag kollade på. Snodde även Christoffers BMX (som är en cykeln mormor) och cyklade lite. Po och Faiza skulle iväg idag så jag fick äta middag själv. Lät tråkigt så jag tog skolbussen hem till Christoffer istället där vi hängde ett tag innan vi åkte till Art Cafe och käkade. När jag kom hem igen kom jag på att min nyckel låg i min väska som låg i POs bil, jag var utelåst. Ringde PO och han garvade men sa att dom skulle börja åka hemåt. Jag och Kasu (papegojan) chillade i mörkret ett tag innan jag gick och socialiserade mig med vår nattvakt Julius. 
Julias är galet kort, har tre barn och bor i Kibera. Han har varit vakt här sedan 2009 och jobbar varje natt förutom fem dagar i månaden då han får ledigt. Han ska lära mig swahili och vaktar grannkioskens ägares cykel på nätterna. Julius är en trevlig prick som jag nu är fett bra kompis med. Se så bra det kan vara att glömma en nyckel då och då! 
Nu ska jag sova, eller göra nått annat har inte riktigt bestämt mig. Hörs på lördag hur som!
 
This is me in two days..... 
 

2012-08-29 | 21:13:47 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» [email protected]

Ha en bra utflykt take care love to you ps försök att skriva lite om ditt skolår i nairobi kanske de tycker det är spännande ett förslag till vagabond så kanske du kan ha en blogg som går via dem????? Och naturligtvis om var bilden tog!! Lycka till Manda kram mormor

2012-08-30 // 10:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback