Håltimme

Inställd samhällslektion betyder håltimmer från 9.30 till 12.50, jag bugar och bockar.
Sitter utanför expeditionen och pluggar Svenska C, går framåt och tror minst sagt jag är klar med min Utredande Text. Skönt. Efter skolan blir det som sagt en tur förbi Toy för att inhandla det sista inför morgondagen.
Tror helt ärligt inte att jag insett vad jag gett mig in på. I fem dagar ska jag konstant gå. Gå, gå och gå. Jag ska bo i tält, utan täcke och utan kudde. I minusgrader. Jag ska leva utan toaletter och dusch. Utan riktig mat och elektronik. Trots det ska det bli oerhört roligt och spännande. För vad är fem dagar mot en hel livstid, ingenting!
Jag som aldrig är sjuk har passande nog dragit på mig en förkylning också, känns lovande. Vet inte riktigt vad jag känner. Jag är taggad och spänd, det är jag, samtidigt som jag imorse låg i min varma säng med täcket uppdraget till öronen och undrade varför jag tusan frivilligt skulle vilja utsätta mig för det här?

2012-02-01 | 09:06:36 | Kenya 2011/12 | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» e-b.s@hotmail.com

Hej Manda lycka till med er utflykt ag har varit hos siv som fyllt 75 år så hon har haft bjudning, har du fått tag i alla saker som du skulle ha hoppas det kramar till dig mormor

2012-02-01 // 21:43:03
» Madde

Det låter inte dumt det du ska ut på. Här har första delen av melodifestivalen gått. Snöat hela dagen och snart kan vi åka skridskor till Årsta. Saknar dig här hemma. Albin undrar om hans brev kommit? Kram från oss alla.

2012-02-04 // 23:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback