Skulle publicerats igår....

Länge sedan sist, men det är bara för att vi har för mycket plugg och lite till...
I tisdags var det som sagt musik-café på skolan, det var mys. En jäkla massa människor och en massa sång på det.
Rektor Jonas var mycket intresserad av framträdandet....
I torsdags var vi hemma hos Hannas mammas jobbarkompis och hennes familj i deras as niciga lägenhet som ligger precis vid skolan och fikade. Det var sjukt mysigt. Dom har precis adopterat en liten kille, Paul, som är världens sötaste unge alltså. Inte blyg det minsta.
Vi plockade fett fina blommor som vi gav.........
Igår var vi på Simba saloon och shakade asset med en massa afrikaner för det var nämligen Lou-night. Lou är en av stammarna här i Kenya så det vart en kväll fylld med lokal-musik. Jätteroligt. Det var även en utomhuskonsert som vi kom in på och det slutade med att hela gänget stod uppe på scenen och dansade tillsammans med någon kenyansk artist, det var fett. Vart även filmade av TV och ett antal mobilkameror, men det var kul.
Idag har första julstämningen kommit till skolan. Vi har haft julmarknad. Fanns julmat, pepparkakor, julmusik, svenskt godis, fiskedamm och till och med jultomte. Var sjukt mycket folk. Efter ett tag tröttnade vi på julmarknad så då drog vi en CitiHoppa till Toi-market och shoppade lite, köpte dock inte så mycket. Tre tröjor för 25 kronor. Nu har jag precis duschat och ligger i sängen, ikväll blir det Event på Loft.
Me and Mr. Alex-man, en av boardingföräldrarna!
Tomten kom på besök, kontrast?
Fans fett med svenskt godis!
JUSTE! Ida har kommit tillbaka efter att ha varit i Sverige ett tag, gissa om jag käkat Sour cream chips och dubbel nougat? Så sjukt görre alltså!

2011-11-26 | 16:56:45 | Kenya 2011/12 | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback