Måndagsångest.

Typ första gången sen jag kom hit som jag verkligen har måndagsångest. Beror förmodligen på att jag är mer än väl medveten om att jag kommer få sitta isolerad i mitt rum varenda kväll för att plugga. Orkar inte med det.
Idag har jag i alla fall hunnit med en timmes tennis, i strumpor. Har ju som sagt skavsår från i lördags på båda fötterna... Började att spela i skor men när jag kände att den andra blåsan spräcktes gjorde det för jävulskt ont att jag knappt kunde springa framåt så det blev till att spela i strumplästen.
Båda strumporna gick det hål på och det brände en hel del när jag stannade upp hastigt. Men jag tog mig igenom en timmes tennisspel med ett par strumpor mindre i garderoben.
Veckans planer då? lyder följande:
Tisdag: Spanska redovisning (yippppie....) + Ultimate Frisbee!
Onsdag: Matteprov och på eftermiddagen ska jag, Hanna och Amanda (surprise) till en skola i Kibera för att fotografera, filma och intervjua lite granna till vårt projekt i U-land! Får se om jag hinner vara med på aerobicsen som ska börja istället för Friskis och Svettis.
Torsdag: Naturkunskapprov, PM för svenskatal inlämnat. Fotbollsmatch mot Nairobi International School på Impala, agera hejarklack!
Fredag: Filmfrågor på samhällen in. Felicia fyller 18 bast, kan dock inte nämna dagens planer om hon skulle läsa bloggen.....
Lördag: Upp tidigt för att åka till Lake Naivasha där vi ska sova över till söndagen!
Borta hela helgen för att komma hem och inleda ett nedrans svenska tal på måndagen som jag måste skriva den här veckan också. Lite mer skolarbeten och sedan MT KENYA PÅ TORSDAGEN! Galet vad snabbt tiden går (trots pluggandet). Gissa vad jag ska göra nu? plugga!

2012-01-23 | 21:18:17 | Kenya 2011/12 | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» [email protected]

Hej Manda du borde prata med skolsyster så du inte får inflamation i såren om de skall läka till nästa vecka och ha luftiga skor så att fötterna kan andas inte converse det blir för tätt lycka till med plugget ( viktigt) kramar mormor

2012-01-23 // 22:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback