Helgen

Lördagen slutade konstigt nog riktigt bra. Gick först till skolan och sen hem till Christoffer där vi käkade nudlar och efter någon timme åkte jag till Junction där jag mötte Anna och Moa! Vi gick till Art där resterande svenska skolan var och åt middag. Sen drog vi till en local bar precis vid junction och softade där, älskar local bars, musiken är to die for! Vid halv 11 var skolan tvungna att åka tillbaka till internatet så jag och Moa hängde kvar en stund. Precis när vi tänkt gå kommer det in cirka 15 sjungandes och dansandes kenyaner som slår sig ner runt mig och Moa, drar upp oss på dansgolver och förklarar att Kevin minsann fyller 32 (?) år. Vi blev bjudna på tårta, eller bjudna och bjudna, rättare sagt itvingade tårta, vi sjöng happy birthday och dansade tills det att jag princip badade i svett! så himla roligt. Vi fick lektion i rumpskakning, gick sådär... Men kul hade vi ändå! Så lördagskvällen spenderades helt enkelt dansandes på en local bar med 15 nyfunna vänner! härligt, härligt. Bara sånt som händer här! 

Gårdagen var även den en klass i sig, Fridas 18årsdag! Tror jag höll på att dona och fixa från halv ett på dagen till 11 på kvällen, men värt det som bara den! För det första var det som en överraskningsfest då alla under dagens gång samt någon dag innan börjat säga bortförklaringar om att dom inte kunde följa med ut och äta på grund av en massa anledningar så som sjukdom, plugg, trött etcetra. Det Frida inte visste var att jag tillsammans med Elin och Isak varit och handlat allt man inte brukar få i Kenya så som ostar, oliver, kex, salami, parma, en masssssa småplock helt enkelt. Sen åkte jag och Isak hem till Moa där vi började laga mat. Pastasallad, kladdkakor, meloner, jordgubbar, chips, arts olivbröd, nötter, vi sockrade glas och jag vet inte allt. Därefter dukade vi upp allt på Moas takterass, tände massa, ljus, gjorde "ljuspåsar", tände eld, satte på musik och vid sex kom de andra från skolan dit. Frida visste fortfarande ingenting utan hade under tiden blivit "kidnappad" av Maja, Elin, Olivia och Emil med plastbåsar på huvudet, de band fast Frida, satte ögonbindel och hörlurar på henne och sedan baxade dom in henne i en taxi och vid varje fartgupp var hon tvungen att shotta. Hon anade fortfarande ingenting. Utanför Moa blir hon utdragen av Isak som skriker åt henne att gå snabbare uppför de 8 trapporna som leder upp till Moa, "snabbare, snabbare sa jag". Sedan ställer dom höjdrädde Frida på det översta trappsteget och säger åt henne att hoppa, hon får panik. Sedan kommer hon ut och då tar dom av hennes ögonbindel och där står alla 19 personer och sjunger på en takterass, i solnedgången, i Nairobi! Hon blev superglad och kvällen blev bara bättre och bättre med god mat, bra sällskap, musik och dans. En riktigt lyckad kväll och dag med andra ord. 
Bilderna har jag tagit från Hannas blogg mihihi
Livet är allt jäkla bra ibland och om fem dagar åker jag till kusten, tack Kenya för att du gör vardagen så mycket roligare än vad Sverige skulle gjort det!

2012-10-08 | 19:13:15 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» e-b.s@hotmail.com

Vilken helg Manda , tack att du kom ihåg mormor hälsa familjen kramar mormor

2012-10-08 // 21:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback