Long time

Skamsligt lång tid sedan sist men jag har verkligen inte haft ork eller tid. 
Men vad har hänt i mitt liv sedan sist? Jo... I fredags drog jag, Tinii, Anna och Isabelle till Karen och grillade med några kompisar där. Jätteroligt! Drog sedan till Art och mötte upp skolan sen hade jag en av de mest konstigaste och roligaste kvällarna hittils. 
lördagen tog jag och Sanna bussen till DownTown. Åt fruktsallas och chillade galet i en random-park under ett träd. Riktigt trevligt. Därefter åt jag BBQ på skolan innan jag gick hem till Anna dit några fler från skolan kom efter ett tag. Vi lyssnade på musik och taggade inför en utgång på Gallileo! 
Söndagen bestod av djurbarnhem. Vette tusan om du kan kalla det barnhem, var ett minimalt zoo... Inte riktigt värt att se djur gå instängda i burar när man sett dom gå fri i Masai Mara, lite fel sådär! Vi fick hur som mata giraffen, buffeln och aporna. En apa käkade även mandlar från mitt hår, kändes skönt!
I måndags gick jag i skolan, big surprise (!) och efteråt kollade vi på killarnas fotbollsmatch på Impala som slutade i förlust, sämst. Efter gick jag och Moa hem och jag spenderade kvällen med ögonen i religionsboken för att plugga in alldeles för många sidor till provet vi hade igår! 
Gårdagen - tisdagen - bestod för övrigt av volleyboll och sedan en springtur hem och därefter mer plugg. Trodde religionsuppsatsen var tills idag men så var visst inte fallet. Så ja, skrev en uppsats på 2.5 timme också men den kom in i tid. Bra var den säkert också!
Idag gick jag och CC till junction efter skolan, mötte upp Anna och sedan köpte vi present till Ella som fyller år imorgon, gick in och ut på Art, köpte blommor innan vi gick tillbaka till internatet och åt middag. Vid 8 var det obligatorisk filmtittande i Giraff med Zanna! 55 stycken som låg som packade sillar på golvet och kollade på Den vita massajen, himla mysigt! Fick tillbaka lite internatkänsla om man säger såååå! Sen fick jag skjuts hem av Zanna, tog en dusch och nu ligger jag här utan plugg. Befriande känsla!
Imorgon väntar taco-kväll hemma hos Ella och sedan är det äntligen fredag, igen! Tiden går skrämmande fort, nästa vecka åker vi till Mombasa, snart är det tusan jul, vad hände? 

Får självklart INTE glömma bort veckans nästan mest händelsrikaste händelse. Hanna min fine vän har gått och blivit 18 bast och Alma bästaste lillsyrr har fyllt 6! 
STORT JÄKLA GRATTIS TILL ER!
 

2012-10-03 | 21:36:26 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» e-b.s@hotmail.com

Gud vilken vecka men bra att du klarat den, nu är det ju snart Mombasa. Men det är kul när du har tid och skriver lite . Ha det bra Manda och hälsa familjen kramar mormor

2012-10-04 // 00:46:41
» e-b.s@hotmail.com

Vist ja Hanna hade ju fyllt och Alma ja det händer något hela tiden kram

2012-10-04 // 00:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback