Hell's Gate

Idag har det varit svinigt varmt men lagom till Friskis & Svettis började ett skydundrande reng ösa ner, träningen ställdes in. Satt i bilköer i 35 minuter, vanligtvis tar det max fem minuter att komma hem... Det är för mig en obegriplig gåta hur kenyaner kan misslyckas så totalt med att köra bil när det kommer lite regn. 
Det har även varit kaos utanför Junction idag så vi fick inte gå ut. Tror det var något universitet som demonstrerade genom att bränna däck, smart! 

Tänkte ta och lägga ut lite bilder från helgens bravader, Hell's Gate! Började med att vi åkte från skolan på morgonen, stannade till vid Rift Valley och viewpointen som alltid. Träffade den äckliga albinon med ruttna tänder. När vi äntligen kom fram till gaten blev det problem. Alla elever måste alltid räknas men grabben som skulle hjälpa oss kunde inte räkna. Tog över en timme för oss att komma igenom och allt blev försenat... Min grupp, lejonen, skulle hur som börja med cykling och det må vara bland det jobbigaste någonsin. Inte nog med att solen stod i full gas så gick min älskade cykel sönder efter cirka 200 meter... En grabb skulle laga den åt mig vilket tog cirka 30 minuter. Cyklade fem meter och den går sönder igen. En kvart senare ska den fungera påstår han, den går söder igen och jag får ta Rosies cykel som får gå tillbaka med min. TIMMAR senare var vi tillbaka på campet efter en cykeltur på antingen 1.6 mil eller 2.2, det var det ingen som fick klartecken om. Vi åt mat och på kvällen satt vi runt en lägereld och hade det mys x1000, sjöng sånger och kollade på stjärnhimlen. Fullmåne var det också så sov oerhört dåligt den natten, hade en teori om att det var varulvar som härjade. 
 

Mutuku fixar på campet!
Vi träffade några bufflar på vägen....

Dag två inleddes med tidig uppstigning och frukost i soluppgången. Därefter hoppade vi in skolbussen och for till George gate vilket var ingången ner till en massa raviner! Riktigt, riktigt coolt var det! På vissa ställen ångade det från bergen och där rann varmt vatten ner. Bergsklättring som bara den på vissa ställen. Kändes nästan som en hinderbana i en annan värld. Vi gick på en promenad som tog cirka två timmar innan vi åter åkte tillbaka till campet där lunch väntade. 

 
 Gruppen Lejonen samlade!

Blev självklart tvungen att rista in mitt namn som alla andra miljontals människor...
Träffade en random liten kille där nere som "lekte"


Efter lunchen var det dags för bergsklättring. Feting läskigt var det men jag kom högst upp trots höjdskräck. Våra guider var sjukt ofokuserade. Den ena tvingad upp en fast man ville ner och den andra satt och chilla med livet och kollade på annat...

Till höger syns berget vi klättrade uppför, dock inte hela vägen utan till cirka hälften.Zebror som chillade vid bergskantenLängst där uppe till vänster syns några som prickar bland träden. Där låg vårt camp så ni kan ju fatta vilken fet utsikt vi hade från tälten!Ragnar fixade raggningsknep och gjorde ett fiskespö av en pinne som han hängt en karamell på som han sedan delade ut, smart grabb det där!Karamell-gömman, kamerafodralet! Denna teambuilding var faktiskt mycket bättre än förra årets då vi var på något ställe som hette Lukenya och kastade ett gossedjur till varandra och sa ens namn...
På dagarna hade vi aktiviteter och kvällarna avslutades med sång runt lägerelden. Riktigt mysigt. Med oss hade vi kockarna från skolan som lagade grymmers mat och på kvällskvisten gödde dom oss med popcorn, chips, godis, grillade ananas med mera! En bra helg med andra ord. 

2012-09-03 | 19:43:00 | Kenya 2012/13 | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mammsen

Hej,
Låter som ni haft en kanon helg/teambuilding, Härliga bilder....Miss you <3

2012-09-03 // 20:02:43
» e-b.s@hotmail.com

Vad härligt no verkar haft i helgen Manda ha det fortsatt bra. Kramar mormor mvh till Peo och Faiza

2012-09-03 // 21:00:41
» pappa

Superfina bilder och en härlig upplevelse är vad jag förstår ni fått denna helg.. Jag gissar att du längtar hem jättemycket (eller?)1000 pussar

2012-09-05 // 09:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback