Livet är bra

Har precis packat klart för Masai Mara imorgon, 7.30 börjar vi åka.... Men det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma ut på savannen, alltid lika härligt! 
Just nu är nån kenyan här hemma som fixar Faizas och "tanläkarens frus" (Rose-marie) naglar, fint ska det vara! Tycker det kittlas för mycket så skippar den delen. Faiza har dock poppat popcorn för hela slanten för hon har tydligen hört att popcorn är nyttigare än frukt och grönsöker. Självklart popcorn utan smör och salt. Men ja, nu äter vi popcorn som bara den! Ska snart ta bussen tillbaka till skolan för att sen åka med Christoffer hem där vi ska vänta på Johanna som rullar in i Kenya vid 6-tiden. It's going to be crazy! Livet är bra just nu. Svenskt besök och safari en skolvecka i bästa Kenya. Man bör gilla livet these days! 
Hej då från mig och Ahlgren! 
Solen skiner också som bara den, tack!

2012-09-19 | 15:00:35 | Kenya 2012/13 | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mammi

Gud vad livet låter härligt......Savannen underbart. Mamma vill också. Ibland önskar man att man fick vara 18 år igen och uppleva samma härliga saker som dig Manda. Du har det allt bra! Vilken tur att du har så bra föräldrar :)
Älskar dig och är så glad för din skull att du trivs så bra i Kenya. Puss <3

2012-09-19 // 15:30:50
» e-b.s@hotmail.com

Hej Manda hållet med mamma vad härligt att du har det bra och att ni får besök ikväll ha det sedan underbart i masai mara tänker på dig kramar mormor

2012-09-19 // 20:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback