Blankets & wine

Gårdagen spenderades vid Carnivore och Blankets and Wine vilket är ett dagevent där en massa folk, familjer och barn kommer så sitter man och
Chillar tillsammans i solen, lyssnar på live-musik och mot kvällen börjar man dansa! Heeeelt underbar dag, hade svinroligt hela tiden. :) träffade en massa härligt folk och allt var verkligen super från början till kväll!
Idag har Amanda kommit som jag skrev innan, superkul! Har dock för mycket plugg så dagen kommer bestå av plugg, imorgon ska jag försöka spendera lite mer tid med henne, på onsdag måste jag packa och sen bär det ut på nya äventyr, till massaj-by och TANZANIA! Ska blir svinroligt.
Stannar i massaj-byn torsdag till fredag därefter tar vi oss till den tanzanianska gränsen, buss till Arusha där vi stannar en natt för att därifrån buss till Dar Es Salam! Hur många nätter vi stannar där är oklart men vi har fått tips på fina stränder så får se. Målet är att vi ska ta oss med båt ut till Zanzibar beroende på hur mycket det kostar och hur ofta båtarna går men är sjukt taggad hur som! Ska bli svinskönt med lov, sol och bad!!


2013-02-04 | 12:41:58 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

Manda det låter ju härligt, är det säkert för er att resa dit!!! Har du pratat med Faiza och Peo om det ni får vara försiktiga och hålla ihop och inte vara för nyfikna!!! Siv var i Dari salam 1977 då hennes bror Roland bodde i Afrika. Länge sedan förstås. Ha det nu så bra och kramar till er.mormor

2013-02-04 // 21:21:26
» anne-Sofie

Jag skulle också velat gå i Din skola. Ni verkar ju mest ha lov och åka till fantastiska platser. Var rädd om dig.
kram anne-Sofie

2013-02-05 // 11:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback