Moa's place

yo yo, chillar hemma hos Moa för tillfället vilket jag gjort sedan typ 3 idag... Vi har suttit uppe på hennes terass, grillat, bakat och bara hängt. Mys! Igår var vi hemma hos mig istället men då hade vi Anna Bohlin med oss också. PO jobbade och Faiza är på sjukhus då hennes ena höft hoppat ur led igen så det var helt enkelt FF! 
Vi gjorde tacos (feeeett gott), satt ute i trädgården och åt och sen sov dom över, mega-mys de med! Vi hängde även med Sharkey, Oliver och Ina, fest!
Fortfarande lungt här med valet. Dom har ju princip total failat och resultatet beräknas nu komma på fredag..... Kopierar de min käre lärare Måns skrev på facebook; 
 
"Valet här i Kenya började bra med onlinerapporteringar från olika vallokaler under måndagen och med en ganska tydlig 57-40 ledning för ena presidentkandidaten Kenyatta (förvisso åtalad för brott mot mänskligheten i ICC). Men sedan igår har det blivit "tekniska problem" med rapporteringen av resultaten, centrala servern för rösträkningen har kraschat sedan igår och viktiga valkretsar för Odinga (40%) har inte räknats in än...så nu är det återigen bäddat för konspirationsteorier och valfusk. Den offentliga rösträkningen har alltså stått still sedan igår (36% räknade). Nu kommer kanske ett slutgiltigt resultat "från ovan" som mycket väl kan ändra bilden helt till Odingas fördel...och allt är upplagt för bråk igen. Det är väl en sak när man har tekniska problem med servern här på skolan....men när det gäller ett lands presidentval. Hmmmmm."
 
Vi får vänta och se vad som komma sker! - langar lite pic's från Zanzibar istället!
 


2013-03-06 | 18:59:55 | Kenya 2012/13 | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

Hej Manda Vad ni måste haft det härligt, man blir glad när man ser glad och lyckliga tjejer, härligt att Hanna kunde besöka dig. Ta hand om dig, och hälsa dina vänner och Faiza och Peo kramar mormor

2013-03-06 // 19:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback