Första skoldagen

Skoldag och skoldag... Börjades med ett oklart tal av den nya rektorn och därefter blev vi indelade i de nya klasserna. Jag så fint räknas ju som dagelev (special som bara den) numera och går därför i samma klass som alla dagelver, fest. Min nya lärare är Rosie, ännu mer fest. Fick vårt personliga schema vilket är megafett förutom i period två men måste ändra om lite så får vänta och se! men just nu är det nice som bara den.
Efter att ha lekt lite sociala lekar och gått igenom årskalendern gick vi en guidad tur och därefter var skoldagen över, hyffsat soft. Vi hade två timmar innan vi skulle iväg på sightseeing så jag och mina klasskamrater (!) bestämde oss för att dra en Junction och Art, ceacarsallad + smoothie var givet! och gott var det!! (lite lite dressing dock men det blir de bättring på). Sedan kika vi förbi Nakumatt bara för att och sen tillbaka till skolan. En bille och sedan hopp i buss och tur runt i Nairobi. Ganska segt men chill att cruisa runt och titta på en massa saker, vi åkte bland annat förbi älskade Que Pasa och Long Bar vilket kändes fint i hjärtat........
Tillbaka på internatet blev det mingel med alla de nya människorna som är huuuuuuuur många som helst känns det som. Vi satt några stycken inne på sunshines rum och snackade om allt och ingenting sen vidare till bamban och åt lite middag, minglade lite till efter det och sen var det måndagsmöte och inte längre något torsdagsmöte... Fick hänga med på det och sedan häng i zebra, filmtittandes i giraff, mingel vid poolen och därefter hemgång.
Känns någorlunda konstigt att inte alla gamla är på plats men det känns ändå som sköna människor och det dröjer säkert någon vecka och sen är allt som förr så det känns bra! Övrigt då, känns inte som jag varit borta från Kenya. Allt är på sin plats och det känns skönt att vara tillbaka, svinkul att träffa all personal igen men något sorgligt har däremot inträffat. Älskade vakt Matthew har slutat så det har inte blivit något chai-drickandes..... Får hitta en ny vakt att dricka chai med men lite surt är det, Matthew var ju ändå bror!
Nää nu ska jag sova, trött som bara den! God natt på er

2012-08-20 | 21:40:56 | Kenya 2012/13 | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Gabri

Vaaaah Matthew:'((((

2012-08-21 // 00:38:43
» Axelina

VAAAAA MATTEBROR :( :( :( :(

2012-08-21 // 09:07:48
» Anonym

Men var har han tagit vägen det måste du forska i....:( Puss Mammi <3

2012-08-21 // 09:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback